Hulp nodig? Aarzel niet en bel: 035-2343938

Klacht melden

 

Ondanks dat Cura Ambulant kwaliteit als leidraad heeft kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u ergens een klacht over heeft. Wij nemen u en uw eventuele klacht serieus en beschouwen iedere klacht als een mogelijkheid om de kwaliteit van onze zorgverlening te verbeteren.

Het is natuurlijk het prettigst als we uw klacht gezamenlijk en naar u tevredenheid kunnen oplossen en daarvoor kun u gebruik maken van onze interne klachtenprocedure. De informatie hierover en het klachtformulier vind je in de informatiemap die u van ons hebt ontvangen. Heeft u deze niet meer?  stuur ons een bericht info@cura-ambulant.nl en we zullen u deze nogmaals toesturen. 

 

Voor klachten die u toch door een externe partij wilt laten beoordelen, zijn wij aangesloten bij de Klachtencommissie klachtenportaalzorg.nl. Hier kun u een klacht rechtstreeks melden zonder tussenkomst van een van onze medewerker of bestuurde lid.

De Klachtencommissie behandelt uw klacht onafhankelijk. Dat wil zeggen dat de leden van de klachtencommissie niet verbonden zijn aan zorgorganisaties en aan Cura Ambulant.