Hulp nodig? Aarzel niet en bel: 035-2343938

24-uurs zorg in de nabijheid

Cura Ambulant biedt jongeren en volwassenen 24-uurs zorg in de nabijheid. Deze 24-uurs zorg kan bijvoorbeeld vanwege een ziekte, beperking, psychische aandoening ingezet worden. Hierdoor kunnen mensen langer thuis wonen. Ook als ze intensieve zorg nodig hebben.

Wat houdt 24-uurs zorg in de nabijheid in?

Zorg in de nabijheid betreft een vorm van beschikbaarheid van zorg waarbij op initiatief van de zorgverlener zowel op geplande als op ongeplande momenten zorg wordt geboden in uw eigen veilige woonomgeving. Daarbij moet u denken aan persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en gespecialiseerde begeleiding. De inhoud van de zorg is gelijk aan de zorg die iemand in een zorginstelling krijgt. Dus ook als het gaat om hulp bij voeding, medicatie, huishoudelijke taken, dagbesteding en individuele begeleiding.

Veilig en verantwoord thuis wonen
Cura Ambulant zorgt ervoor dat u veilig en verantwoord thuis kunt blijven wonen. Hiervoor organiseren we voldoende toezicht, bescherming en alarmering in uw woning. Omdat Cura Ambulant altijd dichtbij is, kan een cliënt én z'n netwerk in elke situatie op ons rekenen.

Samen met het netwerk
Op basis van de persoonlijke indicatie, overleggen wij met u en uw netwerk welk zorg wij het beste kunnen leveren. En zo ja, hoe het zorgarrangement eruit ziet. Het netwerk betrekken we nauw bij de invulling van de zorg die krijgt. Alle informatie leggen we vast in een zorgplan.

Voor wie?
24-uurs zorg in de nabijheid is er voor cliënten die in aanmerking komen voor een indicatie voor langdurig verblijf in een zorginstelling, maar die zelfstandig willen blijven wonen. Daarnaast kan het voor cliënten met psychische problemen een stap zijn naar zelfstandig(er) wonen. We bieden zorg voor alle leeftijdsgroepen. Lees meer

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor 24 uur thuishulp van Cura Ambulant. Hier vijf belangrijke:

  1. Persoonlijke aandacht en zorg op maat: Thuishulp biedt de mogelijkheid om zorg op maat te krijgen die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. U krijgt persoonlijke aandacht van een vaste verzorgers die u leert kennen en kan inspelen op uw specifieke zorgbehoeften.
  2. Flexibiliteit: We kunnen het zorgplan aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften.
  3. Comfortabel en vertrouwd: In tegenstelling tot een zorginstelling of ziekenhuis, kunt u thuis blijven en uw dagelijkse routine behouden terwijl u zorg ontvangt. Dit kan een groot verschil maken voor uw comfort en gevoel van welzijn. Bovendien kunt u vertrouwen op de privacy en veiligheid van uw eigen huis.
  4. Kwaliteit: Thuishulp van Cura Ambulant wordt geleverd door goed opgeleide en ervaren zorgprofessionals die een hoge standaard van zorg bieden. Uw zorgverlener kan meer aandacht en tijd besteden aan uw zorgbehoeften.
  5. Continuïteit: U krijgt een vaste verzorger die u leert kennen en waar u vertrouwen in heeft. Dit zorgt voor continuïteit in uw zorg.

 

Meer informatie over 24 uur zorg thuis?

Voor vragen over zorg kunt u contact opnemen met ons door te mailen naar info@cura-ambulant.nl 

of bel 035-2343938.