Thuisbegeleiding autisme, AD(H)D 

Thuisbegeleiding autisme, AD(H)D 

Begeleiding die bij je past

Cura Ambulant Thuisbegeleiding heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met autisme, AD(H)D of een combinatie hiervan. We leren jou graag goed kennen. We zijn benieuwd naar jouw talenten, horen graag waar jij moeite mee hebt en wat jij graag wilt leren. Samen bekijken we wat voor jou werkt. We coachen jou op de plek waar jij de problemen ervaart. Dat kan thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op straat, in de supermarkt, op school of op je werk. We gaan sámen op pad. Samen ontdek je nieuwe manieren waarmee je verder kunt, want de oplossing zit in jezelf. We ondersteunen je en staan naast je in dit proces.

Als je Autisme Spectrum Stoornis of te wel een vorm van autisme of ADHD hebt, kan het leven flink onoverzichtelijk zijn. Je hebt vaak chaos in je hoofd. Weet niet goed hoe je zaken aan moet pakken. Je legt de lat te hoog voor jezelf. Of je vindt het lastig om te communiceren met anderen. Loop je daardoor vast, thuis, op school of op je werk? En wil je meer grip op je leven? Cura Ambulant kan jou helpen. We komen bij jou, in je vertrouwde omgeving, om samen aan de slag te gaan.

Aandacht voor jou en voor jouw omgeving

Als je autisme of AD(H)D hebt, dan kan dat leiden tot complexe problemen. Thuis, op je werk of op school. Zowel psychisch, cognitief als sociaal, in het contact met anderen. Daarom begeleiden we niet alleen jou, maar hebben we ook aandacht voor de mensen om jou heen. En voor de manier waarop jullie onderling communiceren en met elkaar omgaan. Het is belangrijk dat zij ook leren hoe ze het best met jou kunnen omgaan. Want ook zij kunnen jou helpen om te groeien.

Wil je meer grip op jouw leven?

Heb je de diagnose autisme of AD(H)D en wil je meer grip op je leven? Kies dan voor begeleiding van Cura Ambulant. We gaan samen met jou en jouw omgeving op zoek naar oplossingen die voor jou werken en op zoek naar grip op jouw leven.

Bij Cura Ambulant helpen we in de zoektocht naar oplossingen.