Hulp nodig? Aarzel niet en bel: 035-2343938


Begeleiding & Ondersteuning nodig?

Hulp vragen is voor de meeste mensen niet makkelijk. Wij begrijpen de gevoelens van schaamte of falen die u ervaart en vinden het erg dapper dat u hulp durft te vragen, voor u zelf of voor iemand anders. Vertel ons in uw eigen woorden waar u behoefte aan heeft, waarmee u eerst het best geholpen bent. Dan kijken we samen met u en uw eventuele verwijzer, hoe we dat voor elkaar gaan krijgen.

Aanmelden kan op twee manieren: via het nummer 035-2343938  of scroll naar beneden voor het aanmeldformulier. Na aanmelding van u zelf of iemand anders kunt u het volgende verwachten: of wij kennen een andere instantie die u beter kan helpen en helpen u hiernaartoe, of u wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. Soms nemen we vooraf contact met u op of met degene die u naar ons heeft verwezen.


Zelfstandigheid als kern van de ondersteuning

Thuisbegeleiding betekent bij ons dat u leert wat u moeilijk vindt en wat uw talenten zijn. En hoe u die kunt inzetten door uit te gaan van uw eigen kracht. Als u er klaar voor bent, werken we samen toe naar minder intensieve begeleiding en meer zelfstandigheid. Want bij Cura Ambulant is begeleiding altijd doelgericht, tijdelijk en zo kort als mogelijk. In onze begeleiding staan we naast de cliënt en daarvoor zijn we 24-7 bereikbaar.


Zorgtoewijzing

Alle cliënten van Cura Ambulant hebben een zorgtoewijzing nodig. Hebt u deze niet? Geen nood, als uit u aanmelding blijkt dat we u kunnen helpen dan vragen wij deze indicatie voor u aan. We zullen dan uw hulpvraag met u door nemen en de mogelijkheden bespreken.


‘Praktische integrale aanpak & Focussen op duurzame oplossingen in de leefomgeving is waar

Cura Ambulant voor staat’


Zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag bereikbaar
Cura Ambulant helpt bij


Indicatiestelling door de gemeente

Een indicatiestelling Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) verloopt altijd via de gemeente waar u woont. De gemeente bepaalt of u als inwoner wel of niet in aanmerking komt voor ondersteuning in zorg, in het kader van de WMO. Met een PGB, WLZ of als particulier kunt u bij ons terecht voor ondersteuning.


Cura Ambulant werkt zonder wachtlijst, wij kunnen dus direct voor u aan de slag.


Wil u een persoonlijk gesprek?

Neem telefonisch contact met ons op of maak een afspraak voor een kopje koffie  en meer  informatie. We heten u van harte welkom!